Antwoorden op algemene vragen

Is het maken van gebitsfoto's niet schadelijk, m.n. bij zwangerschap?
Vanaf welke leeftijd kan mijn kind naar de tandarts gaan?
Moet ik ieder half jaar naar de tandarts?
Tot welke leeftijd kan ik een beugel nemen?
Wat moet ik doen als ik pijn heb?
Houdt de tandarts rekening met mijn angst voor een behandeling?
Moeten tandartsen regelmatig op cursus?
U zoekt een tandarts in de omgeving Oosterhout?
Zoekt u een Tandartspraktijk in de buurt van Geertruidenberg?
Tandarts in Waalwijk gezocht?
De Tandarts in de omgeving van Hank!
Bent u op zoek naar een tandarts in omgeving Made?
Op zoek naar een tandarts in de omgeving van Gorinchem?

Zoekt u een tandarts in de buurt van Made?
 

Dé Tandarts van Made en omgeving


Wanneer u op zoek bent naar een tandartsenpraktijk in omgeving Made, is De Tandarts de beste keuze. Wij zijn gevestigd in Raamsdonksveer en daarom zeer goed bereikbaar vanuit Made. De Tandarts is uw kliniek voor tandheelkunde en implantologie. Onze specialisten helpen u met diverse behandelingen, waarbij een persoonlijke aanpak en benadering centraal staan. U kunt bij ons terecht voor alle reguliere behandelingen, maar ook zaken zoals vullingen, orthodontie, kroon- en brugwerk en kindertandheelkunde.

 

Onze tandartsenpraktijk in de buurt van Made biedt de beste zorg bij klachten aan uw gebit. Bij De Tandarts bieden wij het totaalplaatje en toveren wij een stralend witte glimlach op uw gezicht. Wilt u meer weten over onze behandelingen? Neem dan eens een kijkje bij ons werk. Hier geven wij meer informatie over onze werkwijze en de desbetreffende voorwaarden per behandeling.


Maak een afspraak bij De Tandarts
 

Wilt u een afspraak maken bij onze specialisten in de buurt van Made? Wij staan voor u klaar op het gebied van tandheelkunde en implantologie. U kunt een afspraak maken bij De Tandarts via het contactformulier of door te bellen naar 0162 - 521546. Neem uw gebit niet voor lief en neem contact met ons op!

U kunt ook bij ons terecht voor spoedeisende hulp, waarvoor u in het weekend en in de avonduren kunt bellen naar 0162-424024. De Tandarts is gevestigd in Raamsdonksveer op ongeveer 10 minuten rijden van Made. Zien we u snel?