Antwoorden op algemene vragen

Is het maken van gebitsfoto's niet schadelijk, m.n. bij zwangerschap?
Vanaf welke leeftijd kan mijn kind naar de tandarts gaan?
Moet ik ieder half jaar naar de tandarts?
Tot welke leeftijd kan ik een beugel nemen?
Wat moet ik doen als ik pijn heb?
Houdt de tandarts rekening met mijn angst voor een behandeling?
Moeten tandartsen regelmatig op cursus?
U zoekt een tandarts in de omgeving Oosterhout?
Zoekt u een Tandartspraktijk in de buurt van Geertruidenberg?
Tandarts in Waalwijk gezocht?
De Tandarts in de omgeving van Hank!
Bent u op zoek naar een tandarts in omgeving Made?
Op zoek naar een tandarts in de omgeving van Gorinchem?

Op zoek naar een tandarts in de omgeving van Gorinchem?
 

De Tandarts is uw specialist voor alle tandheelkunde
 

Bent u op zoek naar een tandartsenpraktijk waar u echt gehoord en snel geholpen wordt? Dan is De Tandarts de praktijk voor u! Ons team van specialisten staat voor u klaar met preventieve behandelingen om de gezondheid van uw gebit te waarborgen. Ook kunnen wij allerlei specialistische behandelingen voor u uitvoeren, zoals een wortelkanaalbehandeling, orthodontie en esthetische tandheelkunde. Kortom; een bezoek aan De Tandarts is zeker de rit vanuit Gorinchem waard!
 

Onze tandartsenpraktijk is geschikt voor jong en oud. Wij luisteren naar uw wensen en vinden hiervoor een passende behandeling. Wij doen er alles aan zodat u met een stralend witte glimlach weer verder kunt met uw dag. Op ons werk kunt u meer lezen over de verschillende behandelingen die wij voor u kunnen verzorgen.
 

Wij zijn goed bereikbaar vanuit Gorinchem

Hoewel wij gevestigd zijn in Raamsdonksveer, is onze praktijk goed bereikbaar vanuit Gorinchem. Via de A27 bent u al snel bij onze praktijk. Wilt u een afspraak maken bij onze specialisten? Maak dan gebruik van het contactformulier of bel naar 0162 – 521546. Zij helpen u graag aan een mooi gebit.
 

Ook in het weekend en in de avonduren staat De Tandarts voor u klaar met spoedeisende hulp. Ook vanuit Gorinchem kunt u snel bij ons terecht wanneer er nood aan de man is. Voor spoedeisende hulp kunt u bellen naar 0162 – 424024.