Bij De Tandarts maken we gebruik van een digitale orthodontische planning volgens Insignia, het meest innovatieve planningssysteem. Bekijk hieronder het filmpje van de Insignia Ortho behandeling.

De Tandarts heeft jarenlange ervaring als orthodontist in Raamsdonksveer. Voor een goede behandeling bent u bij ons zeker aan het juiste adres!

Bij een Insignia Ortho behandeling worden Damon brackets (slotjes op de tanden) voor iedere cliënt individueel vervaardigd. De behandeling is hierdoor meer comfortabel en minder pijnlijk. Door natuurlijke verbreding van de kaak kan ruimte gecreëerd worden, wat het trekken van goede kiezen overbodig maakt. Daarnaast is door deze effectieve en efficiënte benadering de behandeltijd overwegend korter en zijn minder behandelafspraken noodzakelijk. Als orthodontist maken we uw ervaring graag zo comfortabel mogelijk. 

 

Meer weten over de ortho behandeling van De Tandarts in Raamsdonksveer? Neem telefonisch contact op via 0162-521546 of kom langs in onze praktijk aan de Collegeweg in Raamsdonksveer. Wij zijn elke werkdag geopend van 08.00 tot 17.00 uur. Wij voorzien u graag van een deskundig advies over de ortho behandeling voor u of uw kind.